FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues
Switch to threaded view of this topic  Create a new topic

    Replies Views Last message
  NNTP posts work for a while, then stop
By: mvanlamz on Sun, 25 January 2009
8 12602 Wed, 28 January 2009 01:24
By: mvanlamz
  Backup import woes
Trying to migrate a large-ish forum, and it isn't working
By: otherbird on Sun, 18 January 2009
7 11294 Mon, 19 January 2009 10:36
By: otherbird
  NNTP Authentication does not work
By: tomtom on Sat, 11 October 2008
1 5472 Mon, 19 January 2009 04:27
By: naudefj
  Mailing list integration => I only get empty messages
By: icarus on Thu, 20 November 2008
1 5129 Mon, 19 January 2009 04:07
By: naudefj
  Locked out of forum
Locked out of forum
By: Mingeford on Wed, 18 June 2008
2 7102 Wed, 14 January 2009 06:26
By: naudefj
  Problems Loading After Crash
By: Nastun on Thu, 23 October 2008
1 5629 Wed, 14 January 2009 06:23
By: naudefj
  vB 2.3 to FF
By: esm2002 on Sat, 11 October 2008
1 5620 Wed, 14 January 2009 06:21
By: naudefj
  Upgrading from 1.6 -> 2.7.7
How do I go about this?
By: jjackson on Tue, 28 October 2008
4 10894 Wed, 03 December 2008 16:48
By: jjackson
  Newsgroup imports fails with Missing Forum ID Parameter
By: tomtom on Sat, 10 May 2008
2 8149 Sat, 11 October 2008 09:12
By: tomtom
  migrating to other server and other OS
By: kroku on Mon, 25 September 2006
16 23507 Wed, 18 June 2008 14:07
By: Astoria
icon9.gif open_basedir limitation
By: mdstudio on Fri, 09 May 2008
3 9774 Sun, 18 May 2008 11:32
By: Ilia
  Lost Files
By: ArtisticRainey on Fri, 16 May 2008
1 6155 Sun, 18 May 2008 10:44
By: Ilia
  Invalid DB type
By: Ernesto on Sat, 10 November 2007
5 11668 Tue, 13 May 2008 10:13
By: Underhand
  Upgrade Issue: Members List Blank
By: treebeard on Sat, 05 April 2008
31 88818 Tue, 06 May 2008 09:01
By: treebeard
  Email stopped working after running upgrade to 2.7.7
By: BAD35th on Mon, 28 January 2008
21 33438 Sun, 13 April 2008 08:23
By: Ilia
  Your php version (4.3.11) is older then the minimum required version (4.3.0). Please install the new
By: langer1 on Thu, 03 April 2008
3 7225 Sun, 06 April 2008 10:30
By: Ilia
  Leapfrogging Updates
Question about upgrading via scripts
By: WilliamBurns on Thu, 20 March 2008
1 5170 Thu, 20 March 2008 19:07
By: Ilia
  Invalid DB Type
Installation Issue
By: jako7444 on Sat, 19 January 2008
7 14092 Fri, 29 February 2008 12:47
By: Cower
  install from Datadump
By: thebugnut on Wed, 27 February 2008
1 5020 Wed, 27 February 2008 19:25
By: Ilia
  Updated to 2.7.7 and lost templates
By: thebugnut on Wed, 27 February 2008
1 4826 Wed, 27 February 2008 15:06
By: thebugnut
icon5.gif New Install: PSPELL problem
By: derek on Tue, 26 February 2008
2 7573 Wed, 27 February 2008 11:04
By: derek
  Pdf generation and other phpgwapi issues
header.inc.php not found
By: gfwp on Sat, 15 December 2007
1 6725 Fri, 15 February 2008 07:19
By: sevenbits
  FUD on Slackware 12
got some problems
By: rho63 on Mon, 04 February 2008
5 9245 Sun, 10 February 2008 09:33
By: Ilia
  Not using Temporary Tables
By: naudefj on Tue, 04 October 2005
8 15684 Sun, 27 January 2008 11:41
By: Ilia
  v 2.7.7 Step 2: CREATE UNIQUE INDEX
MySQL - Failed to create table, and PDO: SQLite makes phantom tables
By: sphique on Tue, 22 January 2008
1 4948 Tue, 22 January 2008 20:10
By: Ilia
icon9.gif Installed OK - now SQL error
By: andyccn on Fri, 17 February 2006
19 30999 Fri, 18 January 2008 05:06
By: bsmanyan
  Installation problems on Windows
Install problems on windows
By: duggold on Tue, 15 January 2008
7 10931 Thu, 17 January 2008 20:56
By: Ilia
  No value in DBTYPE on the 2 step of installation
By: Achil on Mon, 26 November 2007
7 12593 Thu, 17 January 2008 14:44
By: macher
  Installing FUD Forum on multiple servers setup
By: Dont_Panic on Tue, 08 January 2008
4 7935 Mon, 14 January 2008 13:57
By: Ilia
  Problem re-opening FUDforum after maintenance
By: sommer on Wed, 28 February 2007
22 32108 Tue, 08 January 2008 15:28
By: sommer
  Admin password no longer recognized after upgrade
By: chippyminton on Sun, 30 September 2007
5 9801 Sun, 30 December 2007 10:45
By: Ilia
  Installation Problems on OS X
[notice] child pid 7802 exit signal Bus error (10)
By: fixed on Fri, 02 March 2007
6 10711 Fri, 21 December 2007 01:02
By: gracion
  Integrate FUD to a php page
How is that possible?
By: asen on Thu, 13 December 2007
1 5603 Thu, 13 December 2007 20:09
By: Ilia
  INSTalling
By: haseeb on Mon, 03 December 2007
7 11402 Sun, 09 December 2007 11:43
By: BAD35th
  Version 2.7.4 Generate PDF error message
Version 2.7.4 Generate PDF error message - broken unrepairable
By: jonmoss on Tue, 04 December 2007
1 5926 Tue, 04 December 2007 19:02
By: Ilia
  SQL error - PL version on PostgreSQL on XP
invalid byte sequence for encoding "UTF8"
By: setkos on Thu, 22 November 2007
2 8509 Sat, 01 December 2007 12:57
By: setkos
  Admin log in problems
Admnin log in problems after installation
By: ripetungi on Thu, 22 November 2007
1 5002 Thu, 22 November 2007 18:53
By: Ilia
  problems after migration
By: andy_scouser on Thu, 15 November 2007
5 10784 Fri, 16 November 2007 21:23
By: andy_scouser
  Fudforum doesnt work in EGW
wheres my mistake?
By: bartii on Fri, 16 November 2007
0 29911 Fri, 16 November 2007 06:18
By: bartii
  just upgraded...
everything works but....
By: littleking on Wed, 31 October 2007
1 5209 Wed, 31 October 2007 14:29
By: littleking
Pages (33): [ «    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16    »]  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Goto Forum:
  
[ Mark all unread forum messages read ] [ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Sun Jan 21 19:34:32 EST 2018

Total time taken to generate the page: 0.01044 seconds