FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

SUBFORUMS
Return to the default flat view Create a new topic
  $10-$20 for few changes to Fudforum
By: syslin on Sat, 01 September 2007 11:57
  Re: $10-$20 for few changes to Fudforum
By: naudefj on Sun, 05 December 2010 10:20
  FUDForum installed, but won't grab emails from mailing list
By: Anestis on Sun, 28 November 2010 22:51
  Re: FUDForum installed, but won't grab emails from mailing list
By: naudefj on Mon, 29 November 2010 08:35
  Re: FUDForum installed, but won't grab emails from mailing list
By: Anestis on Mon, 29 November 2010 11:36
  Re: FUDForum installed, but won't grab emails from mailing list
By: naudefj on Mon, 29 November 2010 21:37
  Upgrade won't work
By: wittrs on Mon, 29 November 2010 15:34
  Re: Upgrade won't work
By: wittrs on Mon, 29 November 2010 15:44
  Re: Upgrade won't work
By: wittrs on Mon, 29 November 2010 15:53
  3.02 upgrade error
By: yingtong on Tue, 23 November 2010 10:53
  Re: 3.02 upgrade error
By: Ernesto on Tue, 23 November 2010 11:00
  Re: 3.02 upgrade error
By: yingtong on Tue, 23 November 2010 11:09
  pgsql.so missing
By: nimbusgb on Wed, 10 November 2010 06:07
  Re: pgsql.so missing
By: nimbusgb on Wed, 10 November 2010 08:41
  Categories were gone
By: alopezie on Sun, 07 November 2010 03:31
  Re: Categories were gone
By: naudefj on Sun, 07 November 2010 03:33
  Aw: Re: Categories were gone
By: alopezie on Sun, 07 November 2010 04:35
  Help needed - Install script showing script on browser
By: gtech on Mon, 01 November 2010 00:56
  Re: Help needed - Install script showing script on browser
By: naudefj on Wed, 03 November 2010 13:04
  Admin Control Panel won't work after install
By: cupper3 on Wed, 27 October 2010 00:59
  Re: Admin Control Panel won't work after install
By: naudefj on Wed, 27 October 2010 01:08
  Re: Admin Control Panel won't work after install
By: cupper3 on Wed, 27 October 2010 01:12
  Re: Admin Control Panel won't work after install
By: naudefj on Wed, 27 October 2010 02:26
  Upgrade problem after upgrade
By: Anonymous on Thu, 21 October 2010 10:59
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: naudefj on Thu, 21 October 2010 15:25
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: Anonymous on Thu, 21 October 2010 16:21
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: naudefj on Thu, 21 October 2010 16:43
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: Nya-chan Production on Thu, 21 October 2010 17:19
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: naudefj on Fri, 22 October 2010 01:07
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: Nya-chan Production on Fri, 22 October 2010 07:33
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: naudefj on Fri, 22 October 2010 20:34
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: Nya-chan Production on Fri, 22 October 2010 22:01
  Re: Upgrade problem after upgrade
By: naudefj on Sat, 23 October 2010 15:21
  Registration with URL messages not going out
By: Dougie on Sat, 16 October 2010 10:05
  No Registration emails with URLs going out
By: Dougie on Sat, 16 October 2010 10:25
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: naudefj on Sat, 16 October 2010 12:38
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: Dougie on Sat, 16 October 2010 15:46
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: naudefj on Sat, 16 October 2010 16:10
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: Dougie on Sat, 16 October 2010 16:24
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: Dougie on Sat, 16 October 2010 16:38
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: Dougie on Sat, 16 October 2010 19:26
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: naudefj on Sun, 17 October 2010 03:13
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: Dougie on Sun, 17 October 2010 08:11
  Re: No Registration emails with URLs going out
By: naudefj on Sun, 17 October 2010 08:16
  Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Fri, 17 September 2010 11:52
  Re: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: naudefj on Fri, 17 September 2010 12:42
  Aw: Re: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Fri, 17 September 2010 12:46
  Re: Aw: Re: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: naudefj on Fri, 17 September 2010 13:23
  Aw: Re: Aw: Re: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Sun, 19 September 2010 14:29
  Re: Aw: Re: Aw: Re: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: naudefj on Sun, 19 September 2010 14:33
  Aw: Re: Aw: Re: Aw: Re: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size o...
By: flanders on Sun, 19 September 2010 16:27
  Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Mon, 20 September 2010 16:55
  Re: Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: naudefj on Tue, 21 September 2010 01:52
  Aw: Re: Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Tue, 21 September 2010 04:19
  Re: Aw: Re: Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: naudefj on Thu, 23 September 2010 02:35
  Aw: Re: Aw: Re: Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Fri, 24 September 2010 03:49
  Re: Aw: Re: Aw: Re: Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size o...
By: naudefj on Fri, 24 September 2010 04:24
  Aw: Upgrade Problem: Fatal error: Allowed memory size of...
By: flanders on Fri, 24 September 2010 15:21
  2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Tue, 21 September 2010 15:12
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: naudefj on Tue, 21 September 2010 16:01
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Tue, 21 September 2010 19:07
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Wed, 22 September 2010 00:38
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: naudefj on Wed, 22 September 2010 16:06
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Wed, 22 September 2010 16:10
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: naudefj on Wed, 22 September 2010 16:15
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Wed, 22 September 2010 16:20
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: naudefj on Wed, 22 September 2010 16:24
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Wed, 22 September 2010 16:37
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: naudefj on Wed, 22 September 2010 16:39
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Wed, 22 September 2010 16:51
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Thu, 23 September 2010 10:25
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: Volvospeed on Thu, 23 September 2010 22:17
  Re: 2.3.7 Forum issues
By: naudefj on Fri, 24 September 2010 02:48
  <more>
  500 INTERNAL SERVER ERROR
By: ubyfudder on Thu, 23 September 2010 10:18
  Re: 500 INTERNAL SERVER ERROR
By: naudefj on Thu, 23 September 2010 12:21
  can't register users - database not created.
By: phil872001 on Wed, 15 September 2010 21:45
  can't register users - database not created.
By: phil872001 on Wed, 15 September 2010 21:48
  Re: can't register users - database not created.
By: naudefj on Thu, 16 September 2010 00:39
  Trying to upgrade from2.7.7 to 3.0.1
By: mensah3 on Wed, 15 September 2010 16:19
  Re: Trying to upgrade from2.7.7 to 3.0.1
By: naudefj on Wed, 15 September 2010 16:46
  Re: Trying to upgrade from2.7.7 to 3.0.1
By: mensah3 on Wed, 15 September 2010 16:53
  trying to upgrade my fudforum
By: wittrs on Tue, 06 July 2010 16:15
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: naudefj on Tue, 06 July 2010 16:20
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: wittrs on Tue, 06 July 2010 16:27
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: wittrs on Tue, 06 July 2010 18:53
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: naudefj on Wed, 07 July 2010 02:41
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: wittrs on Wed, 07 July 2010 14:08
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: naudefj on Thu, 08 July 2010 01:39
  Re: trying to upgrade my fudforum
By: mensah3 on Wed, 15 September 2010 16:22
  Call to undefined function mb_substr()
By: tinkuforyou on Mon, 13 September 2010 08:39
  Re: Call to undefined function mb_substr()
By: naudefj on Mon, 13 September 2010 11:22
  Re: Call to undefined function mb_substr()
By: tinkuforyou on Tue, 14 September 2010 03:40
  Re: Call to undefined function mb_substr()
By: tinkuforyou on Tue, 14 September 2010 03:43
  Re: Call to undefined function mb_substr()
By: naudefj on Tue, 14 September 2010 15:40
  Not able to select the different database
By: tinkuforyou on Thu, 02 September 2010 09:47
  Re: Not able to select the different database
By: naudefj on Thu, 02 September 2010 11:02
  Re: Not able to select the different database
By: tinkuforyou on Fri, 03 September 2010 03:40
  Re: Not able to select the different database
By: naudefj on Fri, 03 September 2010 13:28
  fresh installation with older DB
By: Ciska on Mon, 25 January 2010 08:15
  Re: fresh installation with older DB
By: naudefj on Mon, 25 January 2010 10:03
  Re: fresh installation with older DB
By: quatrevingt on Fri, 16 July 2010 22:08
  Re: fresh installation with older DB
By: naudefj on Sat, 17 July 2010 03:16
  Re: fresh installation with older DB
By: quatrevingt on Sat, 17 July 2010 03:56
  Re: fresh installation with older DB
By: naudefj on Sat, 17 July 2010 06:04
  Re: fresh installation with older DB
By: quatrevingt on Sun, 18 July 2010 06:18
  Re: fresh installation with older DB
By: naudefj on Sun, 18 July 2010 11:59
  Re: fresh installation with older DB
By: quatrevingt on Mon, 19 July 2010 05:26
  Re: fresh installation with older DB
By: naudefj on Mon, 19 July 2010 11:08
  Re: fresh installation with older DB
By: quatrevingt on Wed, 21 July 2010 08:58
  Re: fresh installation with older DB
By: naudefj on Wed, 21 July 2010 09:56
  Error Message on Piped Email Following Upgrade
By: wittrs on Wed, 07 July 2010 22:32
  Re: Error Message on Piped Email Following Upgrade
By: wittrs on Wed, 07 July 2010 23:19
  Re: Error Message on Piped Email Following Upgrade
By: wittrs on Wed, 07 July 2010 23:42
  Warning: gzuncompress() [function.gzuncompress]: data error
By: yingtong on Mon, 28 June 2010 05:43
  Re: Warning: gzuncompress() [function.gzuncompress]: data error
By: yingtong on Mon, 28 June 2010 06:04
  Re: Warning: gzuncompress() [function.gzuncompress]: data error
By: naudefj on Mon, 28 June 2010 14:11
  Re: Warning: gzuncompress() [function.gzuncompress]: data error
By: yingtong on Tue, 29 June 2010 02:57
  Re: Warning: gzuncompress() [function.gzuncompress]: data error
By: naudefj on Tue, 29 June 2010 10:10
icon6.gif System is extremely busy
By: The Witcher on Thu, 22 April 2010 16:21
  Re: System is extremely busy
By: naudefj on Fri, 23 April 2010 00:41
icon6.gif Re: System is extremely busy
By: The Witcher on Fri, 23 April 2010 05:09
  Email issues in Fud Forum 3.0.0
By: m4morris on Tue, 20 April 2010 13:41
  Re: Email issues in Fud Forum 3.0.0
By: naudefj on Wed, 21 April 2010 06:25
  2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: gotzoom? on Fri, 26 March 2010 18:56
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: gotzoom? on Fri, 26 March 2010 19:15
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: naudefj on Sat, 27 March 2010 03:30
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: gotzoom? on Sat, 27 March 2010 13:05
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: naudefj on Sat, 27 March 2010 14:57
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: gotzoom? on Mon, 29 March 2010 11:03
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: naudefj on Mon, 29 March 2010 14:49
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: gotzoom? on Wed, 31 March 2010 11:19
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: naudefj on Wed, 31 March 2010 13:45
  Re: 2.77 -> 3.0 upgrade Issue
By: gotzoom? on Wed, 31 March 2010 18:01
icon4.gif Parse error
By: F-G-E-N on Fri, 12 March 2010 03:11
  Re: Parse error
By: naudefj on Fri, 12 March 2010 08:46
  turkish character set issues after upgrade
By: tufan on Wed, 10 March 2010 17:04
  Re: turkish character set issues after upgrade
By: tufan on Wed, 10 March 2010 18:27
  Re: turkish character set issues after upgrade
By: tufan on Wed, 10 March 2010 19:02
  Re: turkish character set issues after upgrade
By: naudefj on Thu, 11 March 2010 01:12
  Re: turkish character set issues after upgrade
By: naudefj on Thu, 11 March 2010 01:21
  Password reset issue
By: jirel on Tue, 23 February 2010 11:54
  Re: Password reset issue
By: naudefj on Tue, 23 February 2010 12:36
  Re: Password reset issue
By: jirel on Tue, 23 February 2010 13:50
  Re: Password reset issue
By: naudefj on Tue, 23 February 2010 14:39
  Re: Password reset issue
By: jirel on Tue, 23 February 2010 15:24
  Re: Password reset issue
By: naudefj on Thu, 25 February 2010 14:26
  Problems upgrading forum to latest SVN release
By: jirel on Fri, 19 February 2010 02:20
  Re: Problems upgrading forum to latest SVN release
By: naudefj on Fri, 19 February 2010 10:10
  Re: Problems upgrading forum to latest SVN release
By: jirel on Sat, 20 February 2010 08:06
  Re: Problems upgrading forum to latest SVN release
By: naudefj on Sat, 20 February 2010 18:35
  Re: Problems upgrading forum to latest SVN release
By: jirel on Tue, 23 February 2010 08:49
  Re: Problems upgrading forum to latest SVN release
By: naudefj on Tue, 23 February 2010 12:26
  upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Wed, 10 February 2010 20:26
  Re: upgrade.php problem
By: naudefj on Thu, 11 February 2010 00:51
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Thu, 11 February 2010 14:45
  Re: upgrade.php problem
By: naudefj on Fri, 12 February 2010 10:48
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Fri, 12 February 2010 16:54
  Re: upgrade.php problem
By: naudefj on Sat, 13 February 2010 07:56
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Mon, 15 February 2010 14:05
  Re: upgrade.php problem
By: naudefj on Mon, 15 February 2010 14:13
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Tue, 16 February 2010 21:10
  Re: upgrade.php problem
By: naudefj on Wed, 17 February 2010 07:18
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Wed, 17 February 2010 14:44
  Re: upgrade.php problem
By: naudefj on Wed, 17 February 2010 15:35
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Wed, 17 February 2010 17:34
  Re: upgrade.php problem
By: WilliamBurns on Fri, 19 February 2010 19:49
  Memory issues when installing
By: chuckles on Fri, 12 February 2010 13:52
  Re: Memory issues when installing
By: naudefj on Fri, 12 February 2010 14:12
  Re: Memory issues when installing
By: chuckles on Fri, 12 February 2010 14:29
  German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Thu, 05 November 2009 22:43
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Sat, 07 November 2009 05:29
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Sat, 07 November 2009 13:39
icon6.gif Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: The Witcher on Sat, 07 November 2009 14:01
icon6.gif Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: The Witcher on Sat, 07 November 2009 14:05
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Sun, 08 November 2009 05:00
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Sun, 08 November 2009 11:05
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Sun, 08 November 2009 14:24
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Sun, 08 November 2009 15:42
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Mon, 09 November 2009 17:35
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Tue, 10 November 2009 01:41
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Tue, 10 November 2009 10:17
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Tue, 10 November 2009 10:36
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Tue, 10 November 2009 13:18
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: naudefj on Tue, 10 November 2009 14:29
  Re: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: jm2morri on Tue, 10 November 2009 19:04
  <more>
  Aw: German characters in old posts after upgrade to 3.0.0
By: alopezie on Thu, 11 February 2010 15:02
  Problems following upgrade to v3
By: P_G_ on Tue, 09 February 2010 14:02
  Re: Problems following upgrade to v3
By: naudefj on Tue, 09 February 2010 15:19
  Re: Problems following upgrade to v3
By: P_G_ on Wed, 10 February 2010 09:56
  Re: Problems following upgrade to v3
By: naudefj on Wed, 10 February 2010 10:49
  Re: Problems following upgrade to v3
By: P_G_ on Wed, 10 February 2010 10:56
  Re: Problems following upgrade to v3
By: naudefj on Wed, 10 February 2010 11:19
  Re: Problems following upgrade to v3
By: P_G_ on Wed, 10 February 2010 11:59
  Installation Parse error
By: benbenky on Tue, 26 January 2010 14:29
  Re: installation issue
By: naudefj on Tue, 26 January 2010 14:48
  Re: installation issue
By: benbenky on Tue, 26 January 2010 15:23
  Re: installation issue
By: naudefj on Wed, 27 January 2010 01:19
  Re: installation issue
By: benbenky on Wed, 27 January 2010 05:29
  Re: installation issue
By: naudefj on Wed, 27 January 2010 10:55
  Re: installation issue
By: benbenky on Wed, 27 January 2010 14:53
  Re: installation issue
By: naudefj on Wed, 27 January 2010 15:59
  Installation Parse error. :-(
By: newbie.john on Sat, 30 January 2010 02:56
  Re: Installation Parse error. :-(
By: naudefj on Sat, 30 January 2010 03:18
  Re: Installation Parse error. :-(
By: newbie.john on Sat, 30 January 2010 04:19
  Re: Installation Parse error. :-(
By: naudefj on Sat, 30 January 2010 07:01
  Re: Installation Parse error. :-(
By: newbie.john on Sat, 30 January 2010 21:48
  Re: Installation Parse error. :-(
By: naudefj on Sun, 31 January 2010 11:32
  Re: Installation Parse error. :-(
By: newbie.john on Mon, 01 February 2010 23:13
  Please anwser. This should be a simple quesiton....PLLLEAAASSEEEE
By: jkegs13 on Sat, 30 January 2010 16:04
  Re: Please anwser. This should be a simple quesiton....PLLLEAAASSEEEE
By: naudefj on Sun, 31 January 2010 01:43
icon6.gif Re: Please anwser. This should be a simple quesiton....PLLLEAAASSEEEE
By: The Witcher on Sun, 31 January 2010 11:24
  Installation query.
By: newbie.john on Wed, 20 January 2010 22:40
  Re: Installation query.
By: naudefj on Wed, 20 January 2010 23:57
  Re: Installation query.
By: newbie.john on Thu, 21 January 2010 03:49
  Re: Installation query.
By: naudefj on Thu, 21 January 2010 10:49
  Blank screen under installation
By: Underdog on Tue, 22 December 2009 06:40
  Re: Blank screen under installation
By: naudefj on Tue, 22 December 2009 10:57
  Re: Blank screen under installation
By: Underdog on Tue, 22 December 2009 15:54
  Two questions about upgrading and moving an install
By: Johna on Wed, 09 December 2009 08:22
  Re: Two questions about upgrading and moving an install
By: naudefj on Wed, 09 December 2009 09:50
icon5.gif install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 20:01
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: Ilia on Thu, 09 March 2006 21:22
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 21:31
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: Ilia on Thu, 09 March 2006 21:42
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 21:47
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: Ilia on Thu, 09 March 2006 21:49
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 22:10
icon4.gif Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 22:31
icon4.gif Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 22:39
icon4.gif Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Thu, 09 March 2006 22:54
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: Ilia on Fri, 10 March 2006 09:05
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Fri, 10 March 2006 13:21
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: Ilia on Fri, 10 March 2006 15:20
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Fri, 10 March 2006 17:04
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: Ilia on Sun, 12 March 2006 12:24
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Sun, 12 March 2006 15:47
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Sun, 12 March 2006 22:30
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: judas_iscariote on Mon, 13 March 2006 02:41
  Re: install.php and install-cli.php just shows "???" signs.
By: naudefj on Wed, 09 December 2009 01:52
  Error when running Install.PHP
By: mdnl on Wed, 11 February 2009 05:15
  Re: Error when running Install.PHP
By: naudefj on Wed, 11 February 2009 05:27
  Re: Error when running Install.PHP
By: mdnl on Wed, 11 February 2009 05:45
  Re: Error when running Install.PHP
By: naudefj on Wed, 11 February 2009 05:53
  Re: Error when running Install.PHP
By: mdnl on Wed, 11 February 2009 06:02
  Re: Error when running Install.PHP
By: naudefj on Wed, 11 February 2009 06:37
  Re: Error when running Install.PHP
By: mdnl on Wed, 11 February 2009 06:49
  Re: Error when running Install.PHP
By: naudefj on Wed, 11 February 2009 07:22
  Re: Error when running Install.PHP
By: mdnl on Wed, 11 February 2009 07:25
  Re: Error when running Install.PHP
By: naudefj on Thu, 03 December 2009 00:22
  What version to upgrade a large forum to?
By: tangledweb on Tue, 01 December 2009 19:21
  Re: What version to upgrade a large forum to?
By: naudefj on Tue, 01 December 2009 23:55
  Re: What version to upgrade a large forum to?
By: tangledweb on Wed, 02 December 2009 10:57
  Re: What version to upgrade a large forum to?
By: naudefj on Wed, 02 December 2009 12:51
Pages (33): [ «    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16    »]  Return to the default flat view Create a new topic
Goto Forum:
  
[ Mark all unread forum messages read ] [ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Fri Jun 22 13:22:55 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.01913 seconds