FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

SUBFORUMS
Return to the default flat view Create a new topic
  3.0.2RC1 - Bug when updating one's own profile
By: herve on Sat, 30 October 2010 04:56
  Re: 3.0.2RC1 - Bug when updating one's own profile
By: Ernesto on Sat, 30 October 2010 14:01
  Re : 3.0.2RC1 - Bug when updating one's own profile
By: herve on Sat, 30 October 2010 14:45
  Re: Re : 3.0.2RC1 - Bug when updating one's own profile
By: naudefj on Wed, 03 November 2010 14:41
  Email issue: only receiving first message
By: wittrs on Tue, 02 November 2010 15:38
  Re: Email issue: only receiving first message
By: naudefj on Wed, 03 November 2010 14:33
icon9.gif [SOLVED] Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 10:31
  Re: Problem with maillist.php
By: naudefj on Mon, 25 October 2010 10:47
  Re : Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 11:04
  Re: Re : Problem with maillist.php
By: naudefj on Mon, 25 October 2010 11:08
  Re : Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 11:15
  Re: Re : Problem with maillist.php
By: naudefj on Mon, 25 October 2010 11:20
  Re : Re: Re : Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 11:32
  Re: Re : Re: Re : Problem with maillist.php
By: naudefj on Mon, 25 October 2010 12:13
  Re : Re: Re : Re: Re : Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 12:23
  Re : Re: Re : Re: Re : Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 12:31
  Re: Re : Re: Re : Re: Re : Problem with maillist.php
By: naudefj on Mon, 25 October 2010 14:43
  Re: Re : Re: Re : Re: Re : Problem with maillist.php
By: naudefj on Mon, 25 October 2010 14:55
icon14.gif [SOLVED] Re : Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 11:50
  Re : [SOLVED] Problem with maillist.php
By: herve on Mon, 25 October 2010 16:58
  posting problem
By: bushi1 on Mon, 12 July 2010 16:56
  Re: posting problem
By: The Witcher on Tue, 13 July 2010 18:11
  Re: posting problem
By: naudefj on Wed, 14 July 2010 03:24
  Re: posting problem
By: HyTronix on Sun, 24 October 2010 11:52
  Re: posting problem
By: HyTronix on Sun, 24 October 2010 12:04
  [SOLVED] ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS&q...
By: tux99 on Mon, 27 September 2010 22:07
  Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS" ...
By: naudefj on Tue, 28 September 2010 01:49
  Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS" ...
By: tux99 on Tue, 28 September 2010 01:53
  Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS" ...
By: naudefj on Tue, 28 September 2010 14:11
  Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS" ...
By: tux99 on Tue, 28 September 2010 17:44
  Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS" ...
By: naudefj on Wed, 29 September 2010 01:11
  Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS" ...
By: tux99 on Wed, 29 September 2010 02:01
  Re : Re: ML POP3 with SSL retrieval lacks "POP3 tunneled through TLS&q...
By: herve on Fri, 15 October 2010 04:30
  Trying to register user gives blank page
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 13:42
  Aw: Trying to register user gives blank page
By: Takyn on Wed, 13 October 2010 14:15
  Re: Trying to register user gives blank page
By: naudefj on Wed, 13 October 2010 14:43
  Re: Trying to register user gives blank page
By: naudefj on Wed, 13 October 2010 14:52
  Re: Trying to register user gives blank page
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 15:01
icon9.gif Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Tue, 12 October 2010 10:44
  Re: Search results blank...sometimes??
By: naudefj on Tue, 12 October 2010 15:34
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Tue, 12 October 2010 16:11
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Tue, 12 October 2010 23:30
  Re: Search results blank...sometimes??
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 08:00
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Wed, 13 October 2010 10:11
  Re: Search results blank...sometimes??
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 10:39
  Re: Search results blank...sometimes??
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 10:41
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Wed, 13 October 2010 11:06
  Re: Search results blank...sometimes??
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 11:15
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Wed, 13 October 2010 11:55
  Re: Search results blank...sometimes??
By: naudefj on Wed, 13 October 2010 13:22
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Wed, 13 October 2010 13:37
  Re: Search results blank...sometimes??
By: Ernesto on Wed, 13 October 2010 13:45
  Re: Search results blank...sometimes??
By: tw_nick on Wed, 13 October 2010 13:59
  User Administration System: max 50 users displayed
By: tux99 on Thu, 07 October 2010 23:43
  Re: User Administration System: max 50 users displayed
By: naudefj on Fri, 08 October 2010 10:33
  Re: User Administration System: max 50 users displayed
By: tux99 on Fri, 08 October 2010 12:32
  Re: User Administration System: max 50 users displayed
By: Ernesto on Sat, 09 October 2010 05:29
  Re: User Administration System: max 50 users displayed
By: naudefj on Sun, 10 October 2010 04:46
  Re: User Administration System: max 50 users displayed
By: Ernesto on Sun, 10 October 2010 05:38
  Re: User Administration System: max 50 users displayed
By: naudefj on Sun, 10 October 2010 09:54
  [SOLVED] Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: tux99 on Sun, 03 October 2010 06:39
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: naudefj on Mon, 04 October 2010 12:34
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: tux99 on Mon, 04 October 2010 18:35
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: Ernesto on Tue, 05 October 2010 05:02
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: tux99 on Tue, 05 October 2010 07:09
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: naudefj on Tue, 05 October 2010 16:58
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: tux99 on Wed, 06 October 2010 08:53
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: naudefj on Wed, 06 October 2010 12:37
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: Ernesto on Wed, 06 October 2010 12:44
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: naudefj on Wed, 06 October 2010 13:58
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: Ernesto on Wed, 06 October 2010 14:11
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: naudefj on Wed, 06 October 2010 15:02
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: tux99 on Wed, 06 October 2010 16:02
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: naudefj on Thu, 07 October 2010 11:41
  Re: Group Manager: Post Editing disabled is being ignored
By: tux99 on Thu, 07 October 2010 15:00
  <more>
  odd issue with it complaining about invalid links when posting...
By: VVelox on Sun, 12 September 2010 19:48
  Re: odd issue with it complaining about invalid links when posting...
By: schodet on Mon, 04 October 2010 19:26
  Re: odd issue with it complaining about invalid links when posting...
By: tux99 on Tue, 05 October 2010 07:15
  Re: odd issue with it complaining about invalid links when posting...
By: tux99 on Wed, 06 October 2010 09:07
  [SOLVED] when posting quick reply notification setting is ignored
By: tux99 on Sun, 03 October 2010 09:51
  Re: when posting quick reply notification setting is ignored
By: naudefj on Mon, 04 October 2010 11:18
  Re: when posting quick reply notification setting is ignored
By: tux99 on Mon, 04 October 2010 19:11
  Re: when posting quick reply notification setting is ignored
By: naudefj on Tue, 05 October 2010 01:47
  Re: when posting quick reply notification setting is ignored
By: tux99 on Tue, 05 October 2010 07:11
  Re: when posting quick reply notification setting is ignored
By: tux99 on Wed, 06 October 2010 08:41
  Extremely Strange Log Numbers
By: wittrs on Mon, 04 October 2010 22:58
  Re: Extremely Strange Log Numbers
By: naudefj on Tue, 05 October 2010 01:21
  Re: Extremely Strange Log Numbers
By: tux99 on Tue, 05 October 2010 07:20
  [SOLVED] Problem with synchronizing forum posts to mailing List
By: tux99 on Fri, 01 October 2010 13:51
  Re: Problem with synchronizing forum posts to mailing List
By: tux99 on Fri, 01 October 2010 15:09
  Re: Problem with synchronizing forum posts to mailing List
By: naudefj on Fri, 01 October 2010 16:34
  Re: Problem with synchronizing forum posts to mailing List
By: naudefj on Fri, 01 October 2010 17:09
  Re: Problem with synchronizing forum posts to mailing List
By: tux99 on Sat, 02 October 2010 02:25
  Re: Problem with synchronizing forum posts to mailing List
By: naudefj on Sat, 02 October 2010 18:08
  Fudforum ML import doesnt seem to like UTF8 From: lines
By: tux99 on Sat, 02 October 2010 09:42
  Re: Fudforum ML import doesnt seem to like UTF8 From: lines
By: naudefj on Sat, 02 October 2010 18:00
  NNTP - cannot handle recursive boundaries
By: tux99 on Sat, 25 September 2010 22:50
  Re: NNTP - empty message bodies
By: naudefj on Sun, 26 September 2010 06:28
  Re: NNTP - empty message bodies
By: tux99 on Sun, 26 September 2010 12:59
  Re: NNTP - empty message bodies
By: naudefj on Sun, 26 September 2010 13:29
  Re: NNTP - empty message bodies
By: naudefj on Fri, 01 October 2010 16:50
  Re: NNTP - empty message bodies
By: tux99 on Sat, 02 October 2010 02:31
  post.php parse error with safe mode FUD install
By: Wild_Cat on Tue, 14 September 2010 15:20
  Re: post.php parse error with safe mode FUD install
By: naudefj on Tue, 14 September 2010 15:34
  Re: post.php parse error with safe mode FUD install
By: Wild_Cat on Tue, 14 September 2010 19:06
  Re: post.php parse error with safe mode FUD install
By: naudefj on Wed, 15 September 2010 00:07
  URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Tue, 07 September 2010 09:01
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Tue, 07 September 2010 10:52
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: naudefj on Tue, 07 September 2010 11:22
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Tue, 07 September 2010 12:11
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Tue, 07 September 2010 12:21
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: naudefj on Tue, 07 September 2010 15:08
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Tue, 07 September 2010 22:06
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: naudefj on Wed, 08 September 2010 11:24
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Thu, 09 September 2010 02:30
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Thu, 09 September 2010 02:38
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: naudefj on Thu, 09 September 2010 15:38
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: naudefj on Thu, 09 September 2010 15:59
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Fri, 10 September 2010 07:11
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: Ernesto on Fri, 10 September 2010 10:49
  Re: URGENT, Crying right now T_T
By: slowmo on Fri, 10 September 2010 15:41
  Board Hacked?
By: wittrs on Wed, 11 August 2010 22:07
  Re: Board Hacked?
By: wittrs on Wed, 11 August 2010 23:14
icon6.gif Re: Board Hacked?
By: The Witcher on Tue, 31 August 2010 13:43
  Not sending out confirmation mails
By: wittrs on Thu, 15 July 2010 00:44
  Re: Not sending out confirmation mails
By: naudefj on Thu, 15 July 2010 02:05
  Re: Not sending out confirmation mails
By: jm2morri on Mon, 30 August 2010 11:23
  Re: Not sending out confirmation mails
By: naudefj on Mon, 30 August 2010 12:37
  Issues with Mass E-mail in Admin Control Panel
By: JanRei on Mon, 19 October 2009 16:34
  Re: Issues with Mass E-mail in Admin Control Panel
By: naudefj on Wed, 21 October 2009 02:04
  Aw: Re: Issues with Mass E-mail in Admin Control Panel
By: JanRei on Sat, 28 August 2010 17:26
  Re: Aw: Re: Issues with Mass E-mail in Admin Control Panel
By: naudefj on Sun, 29 August 2010 03:29
  Aw: Re: Aw: Re: Issues with Mass E-mail in Admin Control Panel
By: JanRei on Sun, 29 August 2010 05:33
  Wikilinks.plugin isn't working at all
By: sypie on Sun, 22 August 2010 12:09
  Re: Wikilinks.plugin isn't working at all
By: naudefj on Sun, 22 August 2010 14:13
  Re: Wikilinks.plugin isn't working at all
By: sypie on Sun, 22 August 2010 14:53
  Re: Wikilinks.plugin isn't working at all
By: naudefj on Mon, 23 August 2010 13:01
  problem when saving header.tmpl
By: littleking on Tue, 27 July 2010 20:30
  Re: problem when saving header.tmpl
By: naudefj on Wed, 28 July 2010 00:35
  My board is down
By: wittrs on Fri, 23 July 2010 15:42
  Re: My board is down
By: naudefj on Fri, 23 July 2010 16:07
  Re: My board is down
By: wittrs on Fri, 23 July 2010 18:36
  email list not getting messages
By: wittrs on Wed, 21 July 2010 22:29
  Re: email list not getting messages
By: wittrs on Thu, 22 July 2010 00:39
  Re: email list not getting messages
By: naudefj on Thu, 22 July 2010 02:43
  Regular Expression Problem -- "No Message Body"
By: wittrs on Thu, 15 July 2010 03:08
  Re: Regular Expression Problem -- "No Message Body"
By: wittrs on Thu, 15 July 2010 12:42
  Re: Regular Expression Problem -- "No Message Body"
By: wittrs on Thu, 15 July 2010 14:47
  Re: Regular Expression Problem -- "No Message Body"
By: wittrs on Thu, 15 July 2010 21:42
  forum datadump stopped working
By: michiamano on Tue, 20 April 2010 09:41
  Re: forum datadump stopped working
By: naudefj on Wed, 21 April 2010 05:31
  Re: forum datadump stopped working
By: michiamano on Wed, 21 April 2010 09:26
  Re: forum datadump stopped working
By: naudefj on Sat, 10 July 2010 15:37
  FUDapi - Wiki example
By: Ernesto on Thu, 01 July 2010 02:20
  Re: FUDapi - Wiki example
By: naudefj on Thu, 01 July 2010 02:53
  Re: FUDapi - Wiki example
By: Ernesto on Thu, 01 July 2010 03:03
  Re: FUDapi - Wiki example
By: naudefj on Thu, 01 July 2010 03:59
  Re: FUDapi - Wiki example
By: Ernesto on Thu, 01 July 2010 04:53
  Re: FUDapi - Wiki example
By: naudefj on Sat, 03 July 2010 04:10
  Re: FUDapi - Wiki example
By: naudefj on Sat, 03 July 2010 04:14
  File attachments stops working
By: Ernesto on Tue, 29 June 2010 11:38
  Re: File attachments stops working
By: Ernesto on Tue, 29 June 2010 11:41
  Re: File attachments stops working
By: naudefj on Tue, 29 June 2010 12:38
  Re: File attachments stops working
By: Ernesto on Tue, 29 June 2010 12:40
  Re: File attachments stops working
By: Ernesto on Tue, 29 June 2010 12:44
  Re: File attachments stops working
By: Ernesto on Tue, 29 June 2010 12:54
  Re: File attachments stops working
By: naudefj on Tue, 29 June 2010 13:07
  Re: File attachments stops working
By: Ernesto on Wed, 30 June 2010 02:24
  Re: File attachments stops working
By: Ernesto on Wed, 30 June 2010 02:25
  post message fails
By: lbrigman124 on Fri, 04 June 2010 16:25
  Re: post message fails
By: naudefj on Sun, 06 June 2010 06:40
  search forums error
By: lbrigman124 on Fri, 04 June 2010 16:30
  Re: search forums error
By: lbrigman124 on Fri, 04 June 2010 17:00
  Re: search forums error
By: naudefj on Sat, 05 June 2010 02:35
  Re: search forums error
By: naudefj on Sat, 05 June 2010 02:58
  Re: search forums error
By: lbrigman124 on Sun, 06 June 2010 01:35
  Re: search forums error
By: lbrigman124 on Sun, 06 June 2010 01:37
  New registrations - login name - first letter gets drop
By: idtechiques on Thu, 20 May 2010 23:28
  Re: New registrations - login name - first letter gets drop
By: naudefj on Sun, 23 May 2010 02:53
  3.0.1 Queue user's first N posts problem.
By: XIXs on Wed, 12 May 2010 14:02
  Re: 3.0.1 Queue user's first N posts problem.
By: naudefj on Wed, 12 May 2010 15:22
  Re: 3.0.1 Queue user's first N posts problem.
By: XIXs on Fri, 14 May 2010 14:25
  Re: 3.0.1 Queue user's first N posts problem.
By: naudefj on Fri, 14 May 2010 16:17
  Re: 3.0.1 Queue user's first N posts problem.
By: XIXs on Fri, 14 May 2010 20:24
  Re: 3.0.1 Queue user's first N posts problem.
By: naudefj on Sat, 15 May 2010 03:18
  Replacement and Censorship System
By: djzort on Fri, 14 May 2010 18:55
  Re: Replacement and Censorship System
By: naudefj on Sat, 15 May 2010 02:28
  log files and external scripts problem
By: lbrigman124 on Wed, 12 May 2010 12:25
  Re: log files and external scripts problem
By: naudefj on Wed, 12 May 2010 15:08
  Re: log files and external scripts problem
By: lbrigman124 on Thu, 13 May 2010 11:37
  Re: log files and external scripts problem
By: naudefj on Fri, 14 May 2010 16:54
  ldap user login
By: lbrigman124 on Fri, 07 May 2010 19:12
  Re: ldap user login
By: naudefj on Fri, 07 May 2010 22:11
  NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contain Re...
By: jm2morri on Fri, 30 April 2010 13:34
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: naudefj on Sun, 02 May 2010 16:15
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: jm2morri on Tue, 04 May 2010 10:01
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: naudefj on Wed, 05 May 2010 06:35
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: jm2morri on Wed, 05 May 2010 07:34
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: naudefj on Wed, 05 May 2010 07:48
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: jm2morri on Wed, 05 May 2010 08:38
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: naudefj on Wed, 05 May 2010 09:14
  Re: NNTP Syncing :: Header for Reply from Email Notification Doesn't Contai...
By: jm2morri on Wed, 05 May 2010 13:13
  FUDforum 3.0.1 upgrade problems
By: gorm on Mon, 03 May 2010 05:26
  Re: FUDforum 3.0.1 released
By: naudefj on Mon, 03 May 2010 11:45
  [BUG] undefined property stdClass::$twitter
By: arthurthornton on Mon, 26 April 2010 21:20
  Re: [BUG] undefined property stdClass::$twitter
By: naudefj on Tue, 27 April 2010 03:03
  Mail List Importing to Forum, All Messages in One Thread
By: jm2morri on Sat, 24 April 2010 09:30
  Re: Mail List Importing to Forum, All Messages in One Thread
By: jm2morri on Sat, 24 April 2010 09:42
  autolinking should include the () characters
By: djzort on Thu, 22 April 2010 06:01
  Re: autolinking should include the () characters
By: naudefj on Thu, 22 April 2010 07:57
Pages (48): [ «    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16    »]  Return to the default flat view Create a new topic
Goto Forum:
  
[ Mark all unread forum messages read ] [ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Wed Oct 18 11:04:18 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.01637 seconds