FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » How To » RSS/RDF Feed in 3.0.0
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
RSS/RDF Feed in 3.0.0 [message #160908] Thu, 05 November 2009 23:20 Go to previous message
jm2morri is currently offline  jm2morri   Canada
Messages: 225
Registered: January 2009
Location: Stratford, Ontario, Canad...
Karma:
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Sort of strange behaviour with RDF/RSS feeds. I had one setup in Mac OS X Mail from before and it worked reasonably well with 2.8.1. I just upgraded to 3.0.0 and that feed worked initially. In fact, it was even better because the German characters showed up correctly (they didn't before). So that is great.

I then deleted the feed and tried to create a new one. I'm using the examples from the admin page and it seems to work. The message titles are pulled down properly but there seems to be an empty body! I took a look at the raw source of the message and it indeed is empty.

Also, what is the format of the "frm" modified on the RDF URL syntax? Do you use the name of the forum as the data? i.e. ...&frm=forum_name&....

James.
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Where header template
Next Topic: How to get attachments to be MIME-encoded?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Apr 10 16:01:13 EDT 2021

Total time taken to generate the page: 0.00634 seconds