FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Converters » IPB 1.3.1 Conversion not working
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
IPB 1.3.1 Conversion not working [message #162407] Wed, 05 May 2010 19:40 Go to previous message
mmiller is currently offline  mmiller   Canada
Messages: 27
Registered: May 2010
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi Folks;

I've been running IPB 1.3.1 for about 5 years now and it's lack or support for NNTP really bugs me and so, I started evaluating FUD.

As part of that process I thought I would try importing my existing 1.3.1 users/posts etc. But, the script died as soon as it hit my swear table. No problem, I emptied that table and re-ran the script.

It reported no issues but didn't seem to go past members. Would it take a lot of effort to change the script around to support my 1.3.1 ? I'm just evaluating the software right now, no promises - yet! Razz
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Problems converting modified WWWboard to FUD
Next Topic: Converting IPB 1.1.2 to FudForum Latest Version
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Oct 21 06:34:37 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00767 seconds