Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Forum Styles » [SOLVED] User control panel misbehaving
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
[SOLVED] User control panel misbehaving [message #166584] Tue, 24 January 2012 10:42
NeXuS is currently offline  NeXuS
Messages: 121
Registered: July 2010
Location: South Korea
Senior Member
Contributing Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
I had such a wonderful time with the API that I couldn't possibly be left without other things to scratch my head with.

My setup
My site is based around CodeIgniter, user login/logout is also done via a CI controller and the forum is rendered in an iframe (no big deal until now).

What I would like to do
Since I manage login/logout externally I dont't want to show the login/logout/register links in the user control panel.

What I did
Copy usercp.tmpl to a new theme directory, remove the culprit lines and rebuild the themes.

My usercp.tmpl looks like this, now
* copyright            : (C) 2001-2011 Advanced Internet Designs Inc.
* email                : forum(at)prohost(dot)org
* $Id: usercp.tmpl 5325 2011-07-15 14:14:17Z naudefj $
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify it
* under the terms of the GNU General Public License as published by the
* Free Software Foundation; version 2 of the License.

{PHP_FILE: input: usercp.inc.t; output: @usercp.inc;}

{MAIN_SECTION: usercp Top level menu (User control panel).}
<div id="UserControlPanel">
        {TEMPLATE-DATA: ucp_private_msg}
        {IF: $FUD_OPT_1 & 16777216} {TEMPLATE: ucp_search}{ENDIF}
        <li><a href="{TEMPLATE: ucp_home_lnk}" title="{MSG: home}"><img src="{THEME_IMAGE_ROOT}/top_home{DEF: img_ext}" alt="" $

If no user is logged in, everything is OK. Once the appropriate cookie is set (user logged in), the control panel shows again all the links!

Any suggestions would be welcome

EDIT: I also modified the header and I have the same problem

EDIT 2: I just realized that even if I set the new theme as the default one, for some reason this would not affect existing users. Now I will have to fiddel with the SQL tbales to get the proper settings on all the accounts.

[Updated on: Tue, 24 January 2012 11:34]

Report message to a moderator

[Message index]
Read Message
Previous Topic: New theme, perhaps to replace default if ever finished
Next Topic: Visited Links Issue in threads.
Goto Forum:

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat Mar 24 07:37:55 EDT 2018

Total time taken to generate the page: 0.00656 seconds