FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » PHP discussions » html entity double escaping (how to fix that)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
html entity double escaping [message #168279] Mon, 08 April 2013 08:32 Go to previous message
captain picard is currently offline  captain picard   Austria
Messages: 15
Registered: March 2013
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
hi there!

we cannot view these entities...

&
ß
'
&

because "&" is converted to "&" by default!

as i've seen and allready tried out in html mode, it works. but thats not the solution in this case! guess you're using the htmlentities() or htmlspecialchars() to escape those signs! please tell me where i can find the code where this replacement is done?

i would like to add the new parameter double_encode on using htmlentities(). this should fix this. htmlentities are not escaped twice then: & -!> & and will remain as & i hope...

thanks in advance
cheers,
dk

[Updated on: Mon, 08 April 2013 08:32]

Report message to a moderator

[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: SQL optimization join
Next Topic: Using PHP can we create any mobile applications?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Oct 23 07:48:07 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00647 seconds