FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Images uploaded don't show up in message
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Re: Image file is corrupted on download [message #184893 is a reply to message #184890] Thu, 13 February 2014 15:54 Go to previous messageGo to previous message
wferguss   Canada
Messages: 11
Registered: December 2013
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hm. When I went to propagate the fix to my production instance, I had to apply the fix to a different plugin file (the plugins were listed in a different order in the plugin_cache file - in both cases it was the last one that needed to be fixed). But on my test instance, that file does not have a blank line at the end of it. Not sure how this blank line is getting into random files...

[Updated on: Thu, 13 February 2014 16:01]

Report message to a moderator

[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: flood check reset
Next Topic: Error in confirmation email in Greek Language
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Feb 07 09:20:52 EST 2023

Total time taken to generate the page: 0.00842 seconds