FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » New User posting bug
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
New User posting bug [message #186266] Sun, 22 June 2014 10:40 Go to previous message
Beery is currently offline  Beery   United States
Messages: 7
Registered: June 2014
Location: Seabrook, TX
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
In the process of trying to setup my board, I think I found a bug.

New user posted in a category with first post in moderation mode.

Then, same new user posted in a forum that had never had a topic posted/created. This resulted in some kind of error message that I forgot what was said.

Then, that user logged out.

Admin user logged in and responded to first moderation message.

In the new forum, the message counter showed a message existed however every time Admin clicked on that forum, bumped to the login screen. Any new topic that was posted showed up in the counter screen however nothing could be displayed. Had to delete the forum and recreate again.

Beery
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Online user list & missing crawlers & Bots
Next Topic: Search highlighting breaks upper-case
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Thu Oct 19 10:22:49 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00698 seconds