FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Multiple issues on the registration page
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Remove from bookmarks 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Multiple issues on the registration page [message #187505] Sun, 01 July 2018 14:56 Go to previous message
Coretext03 is currently offline  Coretext03   United States
Messages: 10
Registered: July 2018
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
I have been dealing with various issues on my forum server and the following are the few that I have been unable to fix...

1. On the forum registration page, the CAPTCHA is missing and in its place is the text "Array". Previous to upgrading to 3.0.9 from 3.0.6, the text CAPTCHA worked fine. I have installed php56-gd to see if it'll work now with graphic support for the CAPTCHA, but no dice.
2. While on version 3.0.6, upon submitting the registration info the page loads for a while and then returns with HTTP ERROR 500. This issue persisted in version 3.0.9(after the captcha is disabled).
3. The current time at the bottom just shows "Current Time: Sun Jul #d 11:46:15 PDT 2018". I have been unable to fix it so that it shows the correct day and time. (Changing the time zone in Global Settings Manager didn't work.)

Any help is greatly appreciated. Smile
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Sending mass email and PM is not working 3.0.5 and 3.0.9
Next Topic: Datadump not backing up forum files
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Feb 25 15:02:25 EST 2020

Total time taken to generate the page: 0.00721 seconds