FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » FUDforum in eGroupWare » SQL syntax error when trying to enter forums
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
SQL syntax error when trying to enter forums [message #29379] Fri, 16 December 2005 08:55 Go to previous message
sommer is currently offline  sommer   Denmark
Messages: 21
Registered: December 2005
Location: Denmark
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi!

I have recently installed the egroupware system including fudforum 2.6.0. The installation worked fine, egroupware works fine and administration of fudforum works fine. I have created a number of categories and some forums for each categori.

Unfortunately I get an error when trying to enter any one of my forums!

URL:
www_root/egroupware/fudforum/3814588639/index.php?t=thread&frm_id=3& ;

Typical error-message:
(/Library/WebServer/Documents/egroupware/fudforum/3814588639/index.php:131
/Library/WebServer/Documents/egroupware/fudforum/3814588639/theme/default/t hread.php:305
/Library/WebServer/Documents/egroupware/fudforum/3814588639/theme/default/t hread.php:328
/Library/WebServer/Documents/egroupware/fudforum/3814588639/index.php:414
) 1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'reads FROM phpgw_fud_fc_view v INNER JOIN phpgw_fud_forum f ON f.id=v.f ' at line 1
Query: SELECT f.id, f.name, c.name, c.id, CASE WHEN 0 < m.post_stamp AND (fr.last_view IS NULL OR m.post_stamp > fr.last_view) THEN 1 ELSE 0 END AS reads FROM phpgw_fud_fc_view v INNER JOIN phpgw_fud_forum f ON f.id=v.f INNER JOIN phpgw_fud_cat c ON c.id=v.c LEFT JOIN phpgw_fud_msg m ON m.id=f.last_post_id LEFT JOIN phpgw_fud_forum_read fr ON fr.forum_id=f.id AND fr.user_id=2 ORDER BY v.id
Server Version: 5.0.16-standard
[Referring Page] http://localhost/egroupware/fudforum/3814588639/index.php?


Does anyone know how to solve this problem?


On the same server I have installed a standalone version of FUDforum (ver. 2.7.3) that works fine. Is there a way to migrate this into my egroupware FUDforum?

My server configuration is:
mac os x 10.4
apache 1.3.33
php5
mysql 5
egroupware 1.2.001RC4
fudforum 2.6.0



Thanks,
Henrik
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Error 404 in eGroupware
Next Topic: Migrating issues
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Oct 31 17:56:27 EDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.00721 seconds