FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » FUDforum in eGroupWare » Error when adding FudForum application - config section
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Error when adding FudForum application - config section [message #31721] Mon, 15 May 2006 02:43 Go to previous message
brendanhill is currently offline  brendanhill   Australia
Messages: 2
Registered: May 2006
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
HI,

I'm getting the following error message when installing the FudForum module:


App install/remove/upgrade:
ERROR: Failed to copy '/usr/share/egroupware/fudforum/index.php' to '/usr/share/egroupware/fudforum/1770743014/index.php'. Please copy this file manually!
FUDforum 2.6.0 equivalent tables installed, unless there are errors printed above.
Go back


Ran Check Installation and get this:

Error Checking file-permissions of fudforum for writable by the webserver: apache/apache drwxrwxrwx
fudforum is not writable by the webserver !!!


ANy ideas? Been banging our heads against walls all day. And not because we like it.
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: FUDforum downlaod for Egroupware
Next Topic: full text search of threads in egroupware fudforum
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Oct 17 04:08:11 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00663 seconds