FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » General » HTML, Javascript, jQuery & AJAX » lib.js issue (Having trouble with FUDForum javascripts)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Show Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
lib.js issue [message #37468] Sat, 26 May 2007 13:25 Go to previous message
joshua is currently offline  joshua   United States
Messages: 2
Registered: May 2007
Location: Twin Cities, MN
Karma:
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi All,

I'm suspecting that this might be web hosting config issue rather than a problem with FUDForum.

I have a gaming clan website using FUDForums and everything works peachy keen except for any Javascript functions. Examples are pop-ups for the smileys, selecting buddy pop-ups while composing private messages, etc. The issue is that none of them work. Click on the links causes no action.

So after comparing my home test server versus my actual web hosted clan site, I noticed something.

http://www.clan-tic.com/forums/lib.js

...looks like raw binary data? But my home server (and even this forum's lib.js) as well dumps the lib text just fine. So I'm wondering if it's a MIME/TYPE issue on my web hosting server? Or perhaps the lib.js file somehow got corrupted?

Thanks in advance,
Josh
[Message index]
 
Read Message
Read Message icon14.gif
Previous Topic: The Microsoft Genie
Next Topic: new window with out resize scrolling etc.. help please
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Wed Oct 18 00:01:22 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.00688 seconds