FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Goto Forum Combo Box doesn't work
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Goto Forum Combo Box doesn't work [message #1531] Thu, 18 April 2002 05:02 Go to next message
smike is currently offline  smike   Germany
Messages: 182
Registered: April 2002
Location: Munich/Germany
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
1)
I noticed that the combo-box "Goto Forum" didn't work if you view the forums in "treeview". If you have selected the "flatview" you can change the forums in the way you expect.

2)
If you select a thread in the combo-box you don't need to click on the "go"-button to view the new thread. If you select a new forum, you have to click the "go"-button.

Tested with FUD 1.2.7 and Mozilla 0.9.9 for Linux and Windows.
Bye, Mike
Re: Goto Forum Combo Box doesn't work [message #1542 is a reply to message #1531] Thu, 18 April 2002 11:02 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Fixed.

Attached is a patched tree.php, which fixes this problem.

  • Attachment: tree.php
    (Size: 13.79KB, Downloaded 712 times)


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Mailingproblem
Next Topic: Can't nest numbered lists.
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue Apr 16 17:22:48 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.05264 seconds