FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » url pointing to deleted forum causes error
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
url pointing to deleted forum causes error [message #1886] Wed, 24 April 2002 07:58 Go to next message
Olliver   Germany
Messages: 443
Registered: March 2002
Karma: 0
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hello,
there seems to be an issue when an Url points to a forum which has been deleted. Normally there's a nice "invalid url" dialog for such cases but here it doesn't seem to work:
Quote:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/confixx/web330/fud-hidden/include/error.inc on line 73

Affected version is 1.2.7
bye
Ken
Re: url pointing to deleted forum causes error [message #1923 is a reply to message #1886] Wed, 24 April 2002 20:27 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Fixed in latest CVS.

Bug affected both 2.0 alpha and 1.2X series forums.


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Different style definitions of tables
Next Topic: Bug in thread view
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Tue May 28 06:19:34 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.04650 seconds