FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Category/Forum bug in 1.2.8-RC1 (cvs)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Category/Forum bug in 1.2.8-RC1 (cvs) [message #2003] Fri, 26 April 2002 22:10 Go to next message
mauftarkie   United States
Messages: 29
Registered: April 2002
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

I just set up a brand new forum from the current CVS code. In the process of creating my little forums (Admin screen -> Category & Forum Management), I noticed that "Hidden Forum" defaults to "Yes". I question that, but I can think of a few reasons why that might be the case. At any rate, I can set the a particular forum to be unhidden; but when I edit the forum, it goes back to being hidden with no intervention on my part.
Re: Category/Forum bug in 1.2.8-RC1 (cvs) [message #2015 is a reply to message #2003] Sat, 27 April 2002 12:11 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Fixed in CVS, there was a typo in the file, missing $ before forum's hidden status variable.

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: Bug in thread view
Next Topic: Moved Thread Pointer Expiry does not work
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Wed Jun 12 22:08:53 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.04241 seconds