FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » installation step 2
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
icon9.gif  installation step 2 [message #909] Thu, 07 March 2002 15:23 Go to next message
choenior is currently offline  choenior   Belgium
Messages: 3
Registered: March 2002
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

hi,

i get the next error :


FAILED DURING COPY
install_data/sys/include/CVS/.Tag, writenotbrowz/includeCVS/.Tag


can anyone help me out? i don't have a lot php experience.

tanx,
bert
Re: installation step 2 [message #910 is a reply to message #909] Thu, 07 March 2002 16:21 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
choenior wrote on Thu, 07 March 2002 3:23 PM

hi,

i get the next error :


FAILED DURING COPY
install_data/sys/include/CVS/.Tag, writenotbrowz/includeCVS/.Tag


can anyone help me out? i don't have a lot php experience.

tanx,
bert


Question, are you installing this on a windows machine?
Also, what values did you provide to the install script in step #2?


FUDforum Core Developer
Re: installation step 2 [message #911 is a reply to message #910] Thu, 07 March 2002 18:16 Go to previous messageGo to next message
choenior is currently offline  choenior   Belgium
Messages: 3
Registered: March 2002
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

it's a linux server
(for info about the server: <a href="http://www.kuleuven.ac.be/installaties/phpinfo.php">http ://www.kuleuven.ac.be/installaties/phpinfo.php</a>)

step 2:
*server root: writebrowz/
*forum data root: writenotbrowz/
*forum www root: http://www.kuleuven.ac.be/installaties/forum/
Re: installation step 2 [message #912 is a reply to message #911] Thu, 07 March 2002 19:00 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Few things:

1) I think your "server root" should be "/www/installaties/forum/"
Since http://www.kuleuven.ac.be/installaties/phpinfo.php tells me that phpinfo's path is /www/installaties/.

2) "forum data root" should have the beginning / before it


FUDforum Core Developer
Re: installation step 2 [message #914 is a reply to message #912] Fri, 08 March 2002 05:42 Go to previous messageGo to next message
choenior is currently offline  choenior   Belgium
Messages: 3
Registered: March 2002
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user

i tried your suggestions (tanx!), but it gives the same error:

FAILED DURING COPY
install_data/sys/include/CVS/.Tag, /www/installaties/forum/writenotbrowz/includeCVS/.Tag


i also tried changing the name of Tag into .Tag , but then it stops on the next file and so on..
Re: installation step 2 [message #915 is a reply to message #909] Fri, 08 March 2002 09:42 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
Could you meet me on irc on irc.openprojects.net #fudforum and I'll try to solve this problem for you.

FUDforum Core Developer
Re: installation step 2 [message #921 is a reply to message #914] Sat, 09 March 2002 10:46 Go to previous messageGo to next message
HajoMüller is currently offline  HajoMüller   Germany
Messages: 5
Registered: March 2002
Karma: 0
Junior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Got the same problem!
Is there a solution You can mail to me?
THX
Re: installation step 2 [message #924 is a reply to message #921] Sat, 09 March 2002 13:09 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user
HajoMller wrote on Sat, 09 March 2002 10:46 AM

Got the same problem!
Is there a solution You can mail to me?
THX


Attached to this message is a new version of the install script that fixes a number of problems described in this thread. Please try it.
  • Attachment: install2.php
    (Size: 22.01KB, Downloaded 924 times)


FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: help removing files....
Next Topic: time messages is not set right
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Fri Jul 19 08:10:31 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.05243 seconds