FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » Please Help, im going crazy with this............
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Please Help, im going crazy with this............ [message #1321] Sun, 07 April 2002 13:59 Go to next message
sepafe is currently offline  sepafe   Portugal
Messages: 35
Registered: April 2002
Location: Funchal
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi, someone could help me and explain me what happen when someone register in my forum at http://max.uma.pt/~a1193395/
What could i do to resolve this problems??

I think the login/logout doesnt work.

Thanks in advance.

[Updated on: Sun, 07 April 2002 14:47]

Report message to a moderator

Re: Please Help, im going crazy with this............ [message #1325 is a reply to message #1321] Sun, 07 April 2002 18:33 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
Could you send me your GLOBALS.php file?

FUDforum Core Developer
Re: Please Help, im going crazy with this............ [message #1331 is a reply to message #1325] Mon, 08 April 2002 06:51 Go to previous messageGo to next message
sepafe is currently offline  sepafe   Portugal
Messages: 35
Registered: April 2002
Location: Funchal
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
humm, thanks for registering in my forum.
Here it is my GLOBALS.php,
i had deleted the ip number and the database name.

Thank you and im waiting your help.
  • Attachment: GLOBALS.php
    (Size: 4.67KB, Downloaded 817 times)

[Updated on: Mon, 08 April 2002 07:31]

Report message to a moderator

Re: Please Help, im going crazy with this............ [message #1332 is a reply to message #1331] Mon, 08 April 2002 10:10 Go to previous messageGo to next message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
$IMG_ROOT_WWW should be "http://max.uma.pt/~a1193395/images/"
$COOKIE_PATH should be "/~a1193395/"

That should fix most if not all of the problems you are seeing.


FUDforum Core Developer
Re: Please Help, im going crazy with this............ [message #1333 is a reply to message #1332] Mon, 08 April 2002 15:11 Go to previous messageGo to next message
sepafe is currently offline  sepafe   Portugal
Messages: 35
Registered: April 2002
Location: Funchal
Karma: 0
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
prottoss you have right, the login - logout is now OK, but when some user registered in forum enters the basic colors and icons ( note that are all icons/colors) disappear and i dont now how to resolve this other mistery.
Thank You. Evil or Very Mad

[Updated on: Mon, 08 April 2002 15:12]

Report message to a moderator

Re: Please Help, im going crazy with this............ [message #1336 is a reply to message #1333] Mon, 08 April 2002 16:17 Go to previous message
Ilia is currently offline  Ilia   Canada
Messages: 13241
Registered: January 2002
Karma: 0
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
The layout you've made yourself is broken (sergio), once I switched back to Core Layout in my profile the colors and images came back.

FUDforum Core Developer
Quick Reply
Formatting Tools:   
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic
Previous Topic: WinNT Install Probs
Next Topic: How can i change the home-icon link?
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun May 19 03:45:16 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.05240 seconds