FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » WinNT Install Probs
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
icon9.gif  WinNT Install Probs [message #517] Fri, 15 February 2002 17:35 Go to previous message
jkrische2   United States
Messages: 32
Registered: February 2002
Location: Topeka, KS
Karma:
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Hi All...

Kudos for a great looking and acting forum. Like it enough to try it!

Trying to set this thing up on an NT4/IIS4 box and getting some undefined variable errors in install.php when viewed in-browser via http. I press on an enter data anyway, but by the time I get to step 3 I'm getting a bunch of "cannot create file" errors, which I'm guessing is tied to the undefined variable problem. All of these undefined var's are path related, and I've no idea how to fix it for an NT box (could do it in any Linux in a snap, but such is not available at this client). I've set the server's doc root in php.ini to, well, the server's wwwroot folder (same folder IIS itself considers "root"), and am using full paths, not relative.

Anybody have any thoughts? Specific undefined vars in install.php are: "section", "DOCUMENT_ROOT", "WWW_ROOT" and "FORUM_WWW_ROOT".

[Message index]
 
Read Message icon9.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Step 1 on install
Next Topic: Please Help, im going crazy with this............
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sat May 25 21:48:50 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.09883 seconds