FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Failed getting archive size from ta//0700// (Install Failure)
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Re: Failed getting archive size from ta//0700// [message #159037 is a reply to message #159020] Sun, 26 April 2009 15:15 Go to previous message
naudefj is currently offline  naudefj   South Africa
Messages: 3771
Registered: December 2004
Karma:
Senior Member
Administrator
Core Developer
remove from buddy list
ignore all messages by this user
OK, here is the reason why this happens:

Ilia Alshanetsky wrote:
My bet would be that the non-zlib installer is hitting the memory limit in PHP, especially on older installs where it was set to 8 megs. The non-zlib installer should only be used when you absolutely have no ability to load zlib extension. The issue being that a multi-meg PHP file takes a fair amount of memory...
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Import Forum Data not working
Next Topic: SQL Error has occurred...
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Sun Apr 21 22:59:53 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.07454 seconds