FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum » FUDforum Installation Issues » new problem - will not start
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Re: new problem - will not start [message #1088 is a reply to message #1087] Wed, 20 March 2002 20:19 Go to previous messageGo to previous message
fjrohlf is currently offline  fjrohlf   United States
Messages: 82
Registered: February 2002
Karma:
Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
No, I just stopped the deamon I did not stop using mysqladmin also. Should I try to kill all of those processes?

Jim
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Time not set right, changing from email on confirmation
Next Topic: install.php problem at step 1
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Mon Jul 22 04:51:50 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.05961 seconds