FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » Lots of JavaScript errors with NS 4.79 on UNIX
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Re: Lots of JavaScript errors with NS 4.79 on UNIX [message #1159 is a reply to message #1157] Fri, 22 March 2002 00:23 Go to previous messageGo to previous message
hackie is currently offline  hackie   Canada
Messages: 177
Registered: January 2002
Karma:
Senior Member
Core Developer
add to buddy list
ignore all messages by this user

SPiFF wrote on Thu, 21 March 2002 11:58 PM

Thanks for the fast reply. I just poped back to see if it was just the IRIX version of NS4 that didn't like the JS, but it looks like not. I am using Mozilla/4.51 [en] (X11; I; Linux 2.2.20 i586) right now and am getting the same results.

Thansk guys. The forum looks great and has a bunch of nice features.

--
Zsolt


We never did testing on NS4 (mostly because we think it should DIE already. I mean use mozilla! Smile


cc intelligence.c -o intelligence
$ ./intelligence
Segmentation fault
[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: URL Avatar
Next Topic: Icon Problem
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Wed Jul 24 04:20:25 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.06587 seconds