FUDforum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » FUDforum Development » Bug Reports » IP lookup admin feature seems broken
Show: Today's Messages :: Unread Messages :: Polls :: Message Navigator
| Subscribe to topic | Bookmark topic 
Return to the default flat view Create a new topic Submit Reply
Re: IP lookup admin feature seems broken [message #30701 is a reply to message #30693] Thu, 09 March 2006 12:12 Go to previous messageGo to previous message
Astoria is currently offline  Astoria   United States
Messages: 227
Registered: April 2004
Karma:
Senior Member
add to buddy list
ignore all messages by this user
Ilia wrote on Thu, 09 March 2006 06:17

That's what the whois data returns, there is nothing broken. If it were broken you'd see an empty page.


I gave it a specific IP address. It gave me results for '0.0.0.0 to 255.255.255.255'

I had to go to an NSlookup site to find the information.

addendum: This query was for my US IP address that formerly returned a specific result, as recently as last summer.

[Updated on: Thu, 09 March 2006 13:27]

Report message to a moderator

[Message index]
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: SQL errors when fetching mailing list messages
Next Topic: Clicking on forums just shows a white screen after moving to PHP 8.0
Goto Forum:
  

-=] Back to Top [=-
[ Syndicate this forum (XML) ] [ RSS ]

Current Time: Wed Jun 19 22:43:09 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.06021 seconds